Binnenbrengen rugzakken

De rugzakken van het kamp mogen dit jaar op 28 en 29 juli afgezet worden aan onze lokalen. Telkens van 20u tot 21u zullen wij aanwezig zijn op de scouts.

Kampinschrijvingen

Het kamp komt eraan en dit brengt weer wat belangrijk administratief werk met zich mee. De inschrijvingen vinden plaats op 13 mei en 14 mei van 19u tot 21u aan onze lokalen. Dit gebeurt door de medische fiche na te kijken en €130 (€78 voor de bollen) te storten op 001-2096620-41 met vermelding “Kamp + naam + tak”.

Gezinnen met een participatiepas kunnen 80% korting krijgen. Hiervoor moet men de pas wel kunnen voorleggen. Voor meer info raadpleeg de site van Dilbeek (http://www.dilbeek.be/wonen-leven/welzijn-gezondheid/participatie-vrije-tijd-voor-iedereen/vereniging.html).

Welkom!

De gloednieuwe site van scouts paloke staat eindelijk online! U vindt hier alvast de palodi op terug, kijk gerust even rond (voor zover dat al kan) en kom gauw nog eens terug voor meer info, links, weetjes...

Veel plezier!
Webslave Paloke.